Introductieles

Om je een idee te geven hoe een en ander in praktijk verloopt, biedt de ACZ je de mogelijkheid tot het maken van een introductievlucht of "proefles". Je maakt kennis met één van onze instructeurs. Voorafgaand aan de vlucht krijgt je een briefing. Hierin wordt besproken hoe het vliegtuig bestuurd wordt, de vlucht wordt uitgevoerd en welke onderdelen je zelf gaat beoefenen. Na de briefing ga je naar het vliegtuig, een Cessna 152, een tweezitter. Je mag voor het grootste deel van de vlucht zelf (onder begeleiding van je instructeur) de stuurknuppel hanteren. De actuele vlucht duurt ongeveer 30 minuten. De introductieles wordt afgerond met een de-briefing. De vlucht wordt dan nog eens kort doorgenomen en je bent dan ook nog in de gelegenheid vragen te stellen. We hopen je zo voldoende antwoorden te kunnen gegeven, zodat je een goed beeld hebt kunnen vormen wat er zo allemaal bij een vliegopleiding komt kijken.

De kosten van deze introductieles bedragen € 175,00. Mocht je na het maken van de proefles daadwerkelijk vlieglessen bij ons gaan volgen, dan ontvang je € 50,00 korting op de eerste les.

Prijsniveau augustus 2016. Prijswijzigingen voorbehouden

Instapcursus

Misschien twijfelt je nog? Kan ik na 30 minuten wel bepalen of dit het is wat ik wil?

Daar hebben we onze instapcursus voor! Dit zijn vijf volledige vlieglessen geheel volgens de opleidingssyllabus. Per les is dat een briefing, uiteraard het vliegen zelf (ongeveer een uur) en de de-briefing.

Al met al ben je per les zo’n 2 uur bezig! Na deze vijf lessen kun je alsnog beslissen om óf te stoppen óf uiteraard om de opleiding door te zetten natuurlijk! Deze vijf vlieguren tellen gewoon mee voor je opleiding als je doorgaat.

De kosten voor deze instapcursus zijn € 1.090,00 in plaats van normaal
€ 1.285,00

(prijsniveau augustus 2016, wijzigingen voorbehouden)